Català Español English Français Deutsch Nederlands Русский
Facebook Apart-rentTwitter Apart-rentInstagram Apart-rentYouTube Apart-rentWhatsApp Apart-rent
 

Fira del Vaixell d'Empuriabrava 2024

Al Port d'Empuriabrava el major Saló Nàutic d'embarcacions d'ocasió que se celebra a Espanya.

El Port de la Marina d´Empuriabrava es prepara per acollir la Fira del Vaixell d´Ocasió.
 
Durant la darrera setmana de març, del 23 al 31, novament empreses nàutiques de la província posaran a la venda més de 250 embarcacions.
 
En sec o aigua, les millors ofertes en embarcacions d'ocasió s'exposaran a la zona portuària de la Marina d'Empuriabrava.
 
Empuriabrava és una Fira consolidada. A les seves 33 edicions han estat més de 3000 les embarcacions i motos d'aigua que s'han arribat a comercialitzar durant la Fira del Vaixell.
 
Els expositors, nàutiques amb anys d'experiència al sector i que tenen cura del mínim detall perquè les embarcacions a més de lluir bé, tinguin garanties i bons preus.
 
Les característiques de la Marina d'Empuriabrava, amb 5000 amarratges i la gran quantitat d'empreses nàutiques que tenen la seu al municipi propicia que hi hagi una bossa important d'embarcacions de segona mà.
 
El tipus d'embarcacions que podreu visitar per a la venda en sec són embarcacions d'entre 4 i 10 metres d'eslora, pneumàtiques grans i petites i també motos d'aigua.
 
Als pantalans del port s'hi podran trobar velers i motores d'entre 7 i 18 metres d'eslora.
 
Pel que fa a estands i com ja fa més de 30 anys, crepèria, les oficines municipals de turisme i altres empreses relacionades amb el sector.
 
La Fira estarà oberta al públic des del 23 al 31 de març. L´entrada al recinte és gratuïta.
 
Si necessita allotjament per a aquests dies visiti la nostra web: www.apart-rent.com
 
Més informació: www.firavaixell.com
 
 

 

 
Comparteix-ho Compartir Facebook Compartir Twitter Compartir Whatsapp Compartir Whatsapp
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Com configurar X