Català Español English Français Deutsch Nederlands Русский
Facebook Apart-rentTwitter Apart-rentInstagram Apart-rentYouTube Apart-rentWhatsApp Apart-rent
 

Apart-rent / Cbrai: 35 agències de la comarca al seu servei

Associació d’agents immobiliaris amb més de 45 anys d’experiència a la Costa Brava

¿Què és CBRAI?
 
Cbrai és una associació d'immobiliarias que ofereix serveis de compra venda d'immobles a la Costa Brava. Aquesta associació s'ha creat amb el fi de fer front al dificil mercat immobiliari, apostant per la colaoració entre agències immobiliaries.
 
L'associació preté donar suport als seus associats amb serveis i dins d'aquests serveis una MLS (Multiple Listing Services), es tracta d'una modalitat de gestió en la que l'agent captador que obté l'immoble o propietat en exclusiva está autoritzat a introduir-la en la MLS i a promoure que altres agents realitzin gestions de venda vers els seus clients, compartint finalment comisions i colaborant entre professionals del sector.
 
Aquest codi étic junt amb el reglament intern de l'associació dona cos a aquest métode de treball colaboratiu, que es tradueix en una major transparencia i més protecció per al cliente, tant al venedor com al comprador.
Aquest grup d'assesors hi creu en aquest métode, el defenen i el porten a terme. Coneixen el mercat i son els millors per assesorar els clients.

 

35 Professionals AICAT: (únic Registre d’agents immobiliaris a Catalunya)

- Recerca conjunta de porpietas: M.L.S. (Multiple Listing Services) en 1 sol clic.

- Treballem només en exclusivitat, sense sorpreses.

- Economitzi temps i diners en la seva compra-venda.

- L’ajudem a trobar el millor finançament.

- Transparència i acompanyament durant tot el procés.

- Serveis jurídics inclosos en els nostres honoraris.

- Control de tots els documents necessaris per a una compra-venta: N.I.E, cèdula d’habitabilitat, certificat d’eficiència energètica o exempció.

- Consells financers, informació fiscal precisa, sense preocupacions, consell de compra-venda.

- Servei post-venda
 

web: www.cbrai.com

Contacti amb nosaltres:

Telèfon: 972 45 02 62 

email: info@apart-rent.com

www.apart-rent.com

 

 

Comparteix-ho Compartir Facebook Compartir Twitter Compartir Whatsapp Compartir Whatsapp
Este sitio web utiliza Cookies propias y de terceros para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de la página web. Com configurar X