EMPURIABRAVA
SUBSCRIU-TE A LES NEWS
 
 
Si us plau consulti el seu correu
Apart-rent

Apart-rent

Qui som

APART-RENT és una empresa especialitzada en serveis immobiliaris destinats a clients que estiguin interessats en Empuriabrava. Els nostres serveis comprenen les següents àrees:

Serveis de contractació de LLOGUER d'apartaments, cases, i finques en general, perquè vostè pugui passar unes agradables vacances a la nostra urbanització.

Serveis d' intermediació en la COMPRAVENDA d'immobles oferint assessorament jurídic, fiscal i comercial, perquè el nostre client pugui comprar l'immoble que busca o vendre la seva propietat amb la màxima eficàcia i rapidesa.

Serveis d'Administració de Finques. Comprèn la contractació d'assegurances, assessorament fiscal, assessorament jurídic, manteniment de finques i administració de comunitats de propietaris.

APART-RENT disposa de personal titulat i qualificat per portar a terme qualsevol gestió relacionada amb la propietat immobiliària, tenint com a principal objectiu la resolució de tots aquells problemes que tant els nostres clients llogaters com els nostres clients propietaris puguin tenir en la seva estança en la nostra urbanització.